Tagfelvétel és tagmegújítás

Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni, vagy tagságát szeretné megújítani, kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be online tagnyilvántartó rendszerünkbe!

gyerekek könyvtárbanLassan érkezik a nyári szünet. Általános- és középiskolában tanító pedagógusok keresik fel az Égigérő oldalát, hogy a tanítványoknak minél jobb nyári olvasmányokat tudjanak ajánlani. Az elsősök, másodikosok még lelkesen kezdenek az első önálló olvasmányaikba, így nekik olyan könyveket keresnek nálunk, amelyek nem csak gyakorlásnak jók de hosszú évekre megalapozzák a gyerekek és a könyvek jó kapcsolatát. Az idősebb, már kevésbé lelkes iskolások tanárai és családjai is bizakodóan tekintenek a forró, lustán vánszorgó nyári napokra. Bíznak  benne, hogy lesz az unalomnak az a foka, amikor az könyveket a legcsekélyebb mértékben sem kedvelő gyerek is ráfanyalodik az olvasásra.

https://egigerokonyvek.blog.hu/2019/06/04/fogadjunk_hogy_iden_nyaron_olvasni_fog_a_gyereked_564

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 291 vendég és 0 tag böngészi