Tisztségviselők

Válasszon egy kapcsolattartót:
tanácstag
+36-20/496-5858
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Werner Ákos vagyok 1972-ben születtem Budapesten.

Az ELTÉ-n végeztem Könyvtáros Informatikusként.

Már az egyetem évei alatt elkezdtem dolgozni, elsőként a Szabó Ervin Főkönyvtárban, mint tájékoztató könyvtáros, ahol többek közt megismerhettem Katsányi Sándort, Havas Katit, Téchy Tündét, akiknek a szakmaisága máig bennem élő emlék és viszonyítási alap.

Az egyetemen tanárom volt Nagy Attila, aki kitüntetett figyelmével, és meghívott az általa vezetett Olvasószolgálati Kutató Osztály munkatársai közé az OSZK-ba, így elég hamar munkahelyet váltottam.

Ebben az időben csatlakoztam a Magyar Olvasástársasághoz, sőt titkári tisztséget is vállaltam benne.

A családalapítás, a lehetőség, hogy egy évig külföldön dolgozhassak, majd a hazatérés utáni élethelyzet arra indított, hogy a könyvkereskedelemben próbáljak egzisztenciát építeni.

15 éven át tevékenykedtem a könyves világnak ezen profitorientált oldalán. Két nagy vállalatnál, a Librinél és a Líránál voltam könyvesboltvezető.

2015-ben sikerrel pályáztam meg a Pest Megyei Könyvtár igazgatói pozícióját, amely által lehetőségem nyílt az eddig megszerzett tapasztalataimmal gazdagodva visszatérni a magyar könyvtárügy szolgálatába.

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 651 vendég és 0 tag böngészi