Tisztségviselők

Válasszon egy kapcsolattartót:
Etikai Bizottság - tag
Bupadest
+36-1/383-4488
+36-30/366-9839
Kapcsolattartó képe
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Életrajz és publikációk

Borosné Jakab Katalin Edit a Szent István Gimnázium magyartanára, mestertanár, az ELTE mentor tanára, a HUNRA tagja és volt alelnöke.

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerzett magyar-történelem szakos tanári diplomát 1984-ben.

Pályafutása során kiemelten fontosnak tartotta az olvasásra nevelést, a HUNRA keretein belül az Olvasó-társ mozgalom önkéntes szolgálatként való elterjesztésén munkálkodott, a Betűfaló program és egyéb Eu-s és NKA pályázatok lebonyolításán fáradozott, a Hírleveleket szerkesztette. Rendszeresen részt vett a HUNRA konferenciákon, ezek szervezőjeként is. Innovatív tevékenysége nyomán sok újszerű program elindítója iskolájában is. Jelenleg a Károli Egyetem hallgatója, pszichodrámát tanul és mentálhigiénés szakemberként, segítőként keresi a megújulási lehetőséget és a művészetterápiás formát, amely az iskolai lelki egészségre is nagyon jó hatással van. Elvégezte a Metamorphoses, meseterápiás képzést.

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Dr. Vraukóné Lukács Ilona, elnök
Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 310 vendég és 0 tag böngészi