Tagfelvétel és tagmegújítás

Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni, vagy tagságát szeretné megújítani, kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be online tagnyilvántartó rendszerünkbe!

olvasas alsobanA bemutatott gyerek-, és ifjúsági könyvek olyan mesehallgató vagy olvasó gyerekeknél és nagyobb kamaszoknál lennének nagyon jó helyen, akik a Lenka című könyv főszereplőjéhez hasonlóan érzékenyek, talán sokszor zárkózottak, félénkek. Nem igazán találják a helyüket iskolában, óvodában, emiatt esetleg gondok is akadnak velük a közösségben. De szívből ajánlom azoknak a családoknak is, ahol nem küzdenek ilyen problémákkal, hiszen minden gyereknek hasznára válik ha az ilyen történeteknek köszönhetően észreveszi vagy más szemmel nézi a barátságra vágyó "Lenkákat" és "Palkókat".

https://egigerokonyvek.blog.hu/2019/04/10/ezekre_a_konyvekre_van_szuksegetek_ha_felenk_zarkozott_vagy_beilleszkedesi_gondokkal_kuzd_a_gyereket

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 370 vendég és 0 tag böngészi