A Magyar Olvasástársaság elnökeként értesítem tisztelt Tagtársakat, hogy 2011. november 19-én 11 óra 15 perces kezdettel közgyűlést hívok össze. 
A közgyűlés programja: 
– a Magyar Olvasástársaság elnökének éves beszámolója
– pénzügyi beszámoló
– tisztújítás (elnökhelyettes, vezetőségi tagok)
Amennyiben a fent megadott időpontig a megjelentek tagok létszáma nem éri el az érvényes határozathozatalhoz szükséges 50%-ot, 11 óra 45 perces kezdettel ismételt közgyűlést hívok össze. 
A közgyűlést megelőzően és követően a MAGYAR OLVASÁSTÁRSASÁG FENNÁLLÁSÁNAK 20 ÉVES ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPELJÜK MEG. Ennek részeként 10 órás kezdettel Prof. dr. Csépe Valéria, az MTA főtitkárhelyettese, valamint Prof. dr. Csányi Vilmos akadémikus, etológus tartanak előadást, a közgyűlés után pedig az Olvasástársaság volt és jelenlegi elnökei, elnökhelyettese és vezető munkatársai, szakemberei beszélnek a társaság történetéről, működéséről, hazai és nemzetközi kapcsolatairól, de mindenekelőtt az olvasás kérdéséről.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 321 vendég és 0 tag böngészi