A Magyar Olvasástársaság – a Válalkozók Országos Szövetsége Somogy megyei szervezetével együtt – néhány hónapja indította el Cimbora-bérletes akcióját. Ennek lényege, hogy azok a somogyi kisdiákok is eljussanak a színház gyermekelőadásaira, akik eddig nem tehették meg ezt, akik nem tudták kifizetni a 2500 Ft-os éves bérletet. Az akcióhoz sok magánszemély és szervezet csatlakozott, legutóbb pedig helyi közéleti személyiségek segítségével készítettünk reklámspotot az akcióhoz.
Ezúton is köszönjük a támogatók segítségét!
A reklámfilm itt tekinthető meg: http://www.youtube.com/watch?v=AqTZBe3nIn4&feature=youtu.b
A spotban szerepelnek: Molnár Piroska (Kossuth- és Jászai-díjas színművész, a Nemzet Színésze), Tolnai Mária (drámapedagógus), Győri László (vállalkozó), Hendlein Roland (válogatott kosárlabdázó), Béres Erika (pedagógus), Ficsor János (a Somogyi Hírlap főszerkesztője), Katona József (a Kapos TV főszerkesztője), Balázs Benjámin (labdarúgó), Prukner László (labdarúgóedző).
Ha Ön is vásárolna egy 2500 Ft-os Cimbora-bérletet, keresse a Csiky Gergely Színház jegyirodáját: 82/511-207, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A támogatókat folyamatosan tájékoztatjuk az akció részleteiről.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Dr. Vraukóné Lukács Ilona, elnök
Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 544 vendég és 0 tag böngészi