Tagfelvétel és tagmegújítás

Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni, vagy tagságát szeretné megújítani, kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be online tagnyilvántartó rendszerünkbe!

2017 1szazalek

Békés Megyei Tudásház és Könyvtár (Békéscsaba)

A könyvtár az ország első megyei könyvtáraként alakult meg 1952-ben. Békés Megyei Tudásház és Könyvtár néven többcélú intézményként 2007 óta szeretettel várja jelenlegi és leendő olvasóit hagyományos és modern könyvtári szolgáltatásaival.

Részlegek: kölcsönzés, lapozgató (napilapokkal), hírlapolvasó (magazinokkal), olvasóterem, helyismereti részleg, zenei részleg, gyermekrészleg, elektronikus könyvtár, British Council, Europe Direct, e-Magyarország Pont.

Szolgáltatások: dokumentumok kölcsönzése, könyvtárközi kölcsönzés, internethasználat, irodai szolgáltatások, területi ellátás, képzések.

Elérhetőségek: www.bmk.hu, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-66/530-200

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Dr. Vraukóné Lukács Ilona, elnök
Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 153 vendég és 1 tag böngészi