Tisztségviselők

Válasszon egy kapcsolattartót:
tanácstag
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

1976-ban születtem Budapesten. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem magyar-olasz nyelv és irodalom szakos bölcsész és középiskolai tanár, művelődési és felnőttképzési menedzser, valamint informatikus könyvtáros szakon. 2003 óta dolgozom a PTE oktatójaként. Az irodalom és a pszichológia iránti érdeklődés vitt a PTE Elméleti Pszichoanalízis doktori programjába, ahol 2010-ben szereztem fokozatot pszichológiából. Ugyanebben az évben mentem férjhez és született meg Benedek fiam.

Később rátaláltam a PPKE biblioterápiás képzésére. Azóta a legkülönbözőbb célcsoportoknak (babaváróknak, kamaszoknak, nőknek) tartok foglalkozásokat. A személyközpontú módszertan mellett köteleződtem el.

2014 februárjában az én kezdeményezésemre indult el a PTE biblioterápiás képzése, amelynek azóta is szakfelelőse vagyok. Szívügyemnek tartom a biblioterápia népszerűsítését és a szakemberképzést. A másik szívügyem az olvasásnépszerűsítés és az olvasásra nevelés, több ehhez kapcsolódó projektben közreműködtem (pl. olvasmánytanácsadó kiadványok szerkesztése, élő könyvtárak szervezése, a kritikai gondolkodás fejlesztése).

›› PUBLIKÁCIÓK