Tisztségviselők

Válasszon egy kapcsolattartót:
tanácstag
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

1976-ban születtem Budapesten. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem magyar-olasz nyelv és irodalom szakos bölcsész és középiskolai tanár, művelődési és felnőttképzési menedzser, valamint informatikus könyvtáros szakon. 2003 óta dolgozom a PTE oktatójaként. Az irodalom és a pszichológia iránti érdeklődés vitt a PTE Elméleti Pszichoanalízis doktori programjába, ahol 2010-ben szereztem fokozatot pszichológiából. Ugyanebben az évben mentem férjhez és született meg Benedek fiam.

Később rátaláltam a PPKE biblioterápiás képzésére. Azóta a legkülönbözőbb célcsoportoknak (babaváróknak, kamaszoknak, nőknek) tartok foglalkozásokat. A személyközpontú módszertan mellett köteleződtem el.

2014 februárjában az én kezdeményezésemre indult el a PTE biblioterápiás képzése, amelynek azóta is szakfelelőse vagyok. Szívügyemnek tartom a biblioterápia népszerűsítését és a szakemberképzést. A másik szívügyem az olvasásnépszerűsítés és az olvasásra nevelés, több ehhez kapcsolódó projektben közreműködtem (pl. olvasmánytanácsadó kiadványok szerkesztése, élő könyvtárak szervezése, a kritikai gondolkodás fejlesztése).

›› PUBLIKÁCIÓK

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Dr. Vraukóné Lukács Ilona, elnök
Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 353 vendég és 0 tag böngészi