Magyar Olvasástársaság - Tisztújító Közgyűlés - 20 (2012-12-07 13:19:32)

Nyomtatás
 

Magyar Olvasástársaság - Tisztújító Közgyűlés - 20

 

 
---
banner
---
 

Tisztelt Tagtársak, Kedves Partnereink!

Decemberi ünnepek és a téli rendrakás hangulatában szakmai és baráti közösségünk közgyűlést és együttgondolkodást tart! A honlapunkról értesülhetett az előkészületekről, és most még egy emlékeztetőt is küldünk, hogy amennyiben az időjárás és lehetőségei engedik, velünk lehessen, együtt tanácskozzunk és ünnepeljünk.

A Magyar Olvasástársaság munkája során új fejezethez érkezett, nemcsak tanácstagokat, elnököt is választunk! A szervezeti munkánk mellett előadásokkal pezsdítjük szakmai életünket Fenyő D. György, Nagy Attila és Gombos Péter jóvoltából.

A múltra emlékezünk – 2012-es közhasznúsági jelentéseket meghallgatva felidézzük a nyári

Az olvasás sokfélesége” című konferenciánkat, amely egy tartalmas és távolba mutató közös gondolkodás volt szakmai éllovasaink vezetésével.

A népmese napja országos konferenciánk” szakmai és társadalmi jelentőségét számba vesszük, valamint meleg hangulatát, melyből sokáig töltekezünk.

A jelent méltatjuk – elnöki beszámoló az idei munkáról, pénzügyi beszámoló.

A jövőt firtatjuk - ez alkalommal szervezeti és történeti jellegű a tanácskozás, stratégiai jelentőségű választára és előre tekintő közös gondolkodásra várjuk. Előadásaink címei és részletes programunk a mellékletben láthatóak.

Tisztelettel kérjük tagtárásainkat, partnereinket és mindenkit, ki munkánkat figyelemmel követi, vegyenek részt közgyűlésünkön, mert számítunk segítő, az olvasást szerető, elhivatott, támogató jelenlétükre. Köszönjük!

A Magyar Olvasástársaság Tanácsa www.hunra.hu

 
--
www.hunra.hu | Magyar Olvasástársaság a Facebookon is!
--
Powered by AcyMailing
Csatolások
tanacskozas_programja_2012_dec.doc