Olvasó-társ körlevél 4 (2010. december 7.)

Nyomtatás
 

Olvasó-társ körlevél 4 (2010. december 7.)

 

 
---
banner
---
 

Kedves Olvasó-társak!

Az előző levélnek megfelelően az első megbeszélésre 2010. december 8-án, szerdán 14 órakor kerül sor a Budai Gyermekkórházban.

Cím: 1023 Bolyai utca 5-9.

Ha megtalálták a főbejáratot, onnan menjenek balra, keressék az új épületet. Itt fel kell menni a 3. emeletre, majd átmenni egy zöld ajtón, s így átjutnak a B épületbe, ahol az 1. emeletre kell menniük. Bujdosó Karolina pszichológus fogja várni az olvasó-társakat, a beszélgetés pszichológiai részét ő fogja vezetni. Az időpontok beosztásában és az összes többi kérdésben pedig Boldog Ibolya ápolásigazgató lesz a segítségünkre. Forduljanak hozzájuk bizalommal! Mivel ez egy kötetlen, ismerkedős beszélgetés és eligazítás lesz, egyáltalán nem probléma az sem, ha valakinek korábban el kell mennie.

Ha pedig véletlenül eltévednének, később érnének oda, vagy nem találnák a többieket, semmi esetre se aggódjanak és nem menjenek haza! Boldog Ibolya telefonszáma: 0630 5678188, nyugodtan hívják, ő majd segít.

Az alábbi linken pedig találhatnak egy rövid leírást, hogy lehet a kórházat megközelíteni:

http://www.janoskorhaz.hu/megkozelites-budai-gyermekkorhaz/

Ha bármi egyéb kérdés van, jelezzék nekem e-mailben. Akik pedig most nem tudnak jönni, velük egyeztetünk időpontot a felolvasásra utólag a levelezés segítségével.

Angéla

 
--
www.hunra.hu | Magyar Olvasástársaság a Facebookon is!
--
Powered by AcyMailing