HUNRA - Levél a tagoknak (2010-04-07 20:41:42)

Nyomtatás
 

HUNRA - Levél a tagoknak

 
---
banner
---
 

Kedves Tagtársunk!

 

Reméljük, az elmúlt év során Ön is tapasztalta, hogy a 2008. év végén felálló új Tanács vezetésével a Magyar Olvasástársaság újult erővel, nagy lendülettel látott munkához. Nemcsak a tagságunk nőtt alig egy év alatt több mint duplájára, de programjainkra (A népmese napja, szakmai rendezvényeink) is észrevehetően komoly figyelem irányult. Bizony, az is előfordult, hogy egy konferencián egy héttel az esemény előtt már le kellett zárnunk a regisztrációt – „telt ház” miatt.

2010-es terveink még merészebbek. A HUNRA legalább három konferencia szervezésében vesz részt, s A népmese napja központi eseménye Százhalombattán – reményeink szerint – minden korábbinál nívósabb, gazdagabb programokkal várja az érdeklődőket.

Kérjük, támogassa munkánkat – először is tagsága megújításával.

A Tanács döntése alapján a HUNRA-tagság díja idén sem változik (2000Ft/év, nyugdíjasoknak, diákoknak 1000 Ft), s ha a rendezvények közül legalább egyen részt vesz, az ott kapott kedvezmények igénybe vételével gyakorlatilag ingyenessé válhat a tagsága.

Emellett több könyvkiadónál, üzletben már most kedvezménnyel vásárolhatnak, s tárgyalásokat folytatunk további intézményekkel, cégekkel is. (A kedvezményekről a honlapunkon érdemes tájékozódni: www.hunra.hu) A kedvezmények igénybe vételéhez egy névre szóló igazolványt kell felmutatni, melyet hamarosan postázunk, s a továbbiakban évente lehet újra érvényesíteni.

Idén két nagyszabású programot is elindítunk – „Könyvbatyu” és „Olvasó-társ” címmel –, ezekről is beszámolunk majd a weboldalunkon.

Köszönjük, hogy csatlakozott a Magyar Olvasástársághoz, s reméljük, továbbra is számíthatunk Önre!

Amennyiben tagdíját nem átutalással fizeti be (számlaszámunk: 11600006-00000000-40427461), kérjük, e-mailben kérjen csekket Hunyadi Kata titkárunktól:

kata.hunyadi@gmail.com

 

                                                                     Győri János

                                                                            elnök

                                                                          

 
--
www.hunra.hu | Magyar Olvasástársaság a Facebookon is!
--
Powered by AcyMailing